Cégfilozófiánk, törekvéseink, értékeink

A Kipron Kft.-t 2017-ben alapítottuk budapesti székhellyel. Tevékenységi köre lakóépületek, irodaházak, illetve egyebek között ipari telepek átépítése, felújítása, fejlesztése és üzemeltetése, melynek során cégünk építészeti, funkcionális és esztétikai szempontból is elsődlegesen a kifogástalan minőségre és az innovatív, jövőbe mutató megoldásokra helyezi a hangsúlyt. Rendszeresen figyelemmel követjük a nemzetközi tendenciákat és szakmai fórumokat.

Elkötelezettek vagyunk a munkabiztonság és a környezettudatosság mellett, legfontosabb vezérelveink közé tartozik a hosszú távú gondolkodás és így az állandó megújulás, valamint a korszerű technológiák folyamatos megismerése és alkalmazása. Célunk, hogy ügyfeleinkkel, partnereinkkel együttműködve időtálló értékeket hozzunk létre az ingatlanfejlesztés terén.

A Kipron Kft. csapata más logó alatt több mint egy évtizedes közös múltra tekint vissza. Az itt foglalkoztatott szakemberek a jelenlegi ügyvezető igazgató projekt menedzseri irányítása alatt részt vettek sok egyéb között az egyik legnagyobb orosz bank moszkvai székházának felújításában és adatközpontjának (Data Center) kivitelezésében, valamint a Siemens moszkvai központja kialakításában, továbbá a 2017. évi kazahsztáni Expo világkiállításhoz kapcsolódóan a Ritz Carlton szálló kivitelezésében a mai Nur-Szultánban.